MORE

Jedi Fighter – un joc Star Wars de lupte in arena

Din moment ce nu vom avea cine stie ce varietate pe segmentul Star Wars in urmatorii ani de la Electronic Arts, trebuie sa apelam la comunitatea care s-a dezvoltat in jurul seriei Jedi Knight pentru ceva nou si interesat, cum ar fi un Jedi Fighter.

Acest mod pentru Jedi Academy isi propune sa transforme simulatorul de Jedi intr-un joc de lupte in plan 2D. Si nu doar ca un concept, ca un vis, ca ceva ce ai gasi pe Steam Greenlight. Jedi Fighter este deja jucabil si arata bine.


Star Wars: Jedi Fighter beta 2 footage – Mod DB

Pentru a-l juca veti avea nevoie de Jedi Academy, fie in varianta de pe Steam, fie intr-una de pe un CD. Apoi, dupa ce descarcati jocul de pe Mod DB si urmariti pasii de instalare veti avea ocazia de a participa la batalii de 1 contra 1 aproape de parca ati juca ceva gen Street Fighter, dar cu Jedi.

Practic, ar fi mai similar cu Soul Calibur, din moment ce atat Yoda cat si Darth Vader si-au facut aparitia in Soul Calibur 4. In Jedi Fighter veti avea acces la o varietate de personaje, fiecare cu atacuri diferite, multe dintre ele fiind axate pe executarea de combinatii folosind o sabie laser.

[Kotaku]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button