PC&Consoles

Japonia ne ofera cel mai ciudat trailer pentru un joc mobile

Jocul RPG de mobile Seven Knights a primit zilele trecute un nou trailer. Un trailer regizat, editat si gandit pentru publicul japonez.

Daca pentru Japonia acest gen de publicitate este ceva cat se poate de normal, pentru noi este amuzant, combinat cu o doza de stupefactie. Chiar si asa, trailer-ul plin de pisici al jocului este o experienta vizuala pe care recomandam sa o experimentati. Asta pentru ca daca ai taiat ultimele 10 secunde de trailer, nu o sa intuiesti in vecii vecilor despre ce este vorba in acest spot. 

https://youtu.be/R3j65J2qpjQ

Bine, exista posibilitatea ca acesta sa fi fost realizat de un fan inrait al pisicilor, care a simtit nevoia sa ne insufle dragostea pentru aceste feline chiar si in joc.

Pe de alta parte, Seven Knights este un joc RPG pentru mobile, iar principalul obiectiv al jucatorilor este sa protejeze tinutul Landenburg de Zeul Distrugerii. Jocul va ofera batalii in format 3D, si o varietate de moduri de joc, cum ar fi Battle Mode sau Adventure Mode, dar si altele.

Niciunul dintre acestea nu sunt prezentate in trailer, cu exceptia unor demonstratii de batalii si lupte. In momentul in care te vei uita la trailer, vei avea probabil senzatia ca este vorba de fapt de niste pisici cu super puteri care se lupta intre ele.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button