MORE

Jailbreak pentru iOS 8.4 e aici… dar degeaba!

Drama din lumea jailbreak-ului s-a invartit in principiu in jurul catorva oameni cheie, printre care si Stefan Esser, cunoscut si ca i0n1c. Desi el a tinut sa arate in clipul de prezentare anumite aspecte precum noua aplicatie Music sau aplicatia Watch pentru a demonstra ca respectivul terminal are intr-adevar iOS 8.4 instalat, nimeni probabil ca nu ii contesta veridicitatea. Este categoric un coder excelent si a demonstrat asta de multe ori. Insa, exact ca si in ultimele dati, acesta probabil nu va lansa un tool de jailbreak si cu siguranta nu va oferi altora exploiturile gasite de el. Insa ne putem consola cu faptul ca daca el a putut, sigur pot si altii, precum cei de la TaiG sau Pangu.

„Today I am delighted to share this video of a proof of concept iOS 8.4-beta 1 jailbreak that I was working on the last 4 days. Of course this video will trigger haters all over the jailbreaking scene that for some reason believe they can decide what a person is allowed to do or not do with their work. Haters gonna hate. So just ignore the haters and never let them tell you what you have to do. In that regard never let anyone bully you and stop you from showing your own hard work. Peace!”

Mai jos gasiti clipul demonstrativ, sau in alte cuvinte, puteti vedea jailbreak-ul pe care… nu-l veti vedea!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button