PC&Consoles

Jaf la drumul mare: Un transport de jocuri Uncharted 4 a fost pradat

Uncharted 4 mai are doua saptamani pana cand va fi lansat, dar unii oameni au fost atat de dornici sa puna mana pe el inainte de ziua de 10 mai incat au recurs la gesturi… extreme.

Jocul se afla in acest moment in drum spre magazine, asa ca indivizi necunoscuti s-au gandit sa profite de ocazie si sa intercepteze cateva exemplare ale lui Uncharted 4 cand inca se aflau pe drum, pe undeva prin Marea Britanie.

Nu sunt deocamdata disponibile detalii despre cum s-a produs jaful, cati oameni au fost implicati, unde exact s-a produs si asa mai departe, pentru ca politia inca investigheaza. Totusi, Sony, prin intermediul lui Shuhei Yoshida, a tinut sa avertizeze publicul.Asta pentru cazul in care vad vreun Uncharted 4 acum pe Ebay la pretul de 100 de euro sau ceva similar, cu siguranta este furat si ar fi bine sa nu il cumpere.

Ocazional, se mai intampla sa apara un leak al unui joc pe internet, dar in cazul lui Uncharted 4 situatia pare sa fi escalat ridicol de mult.

[Playstation.com]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Sau e o chestie de marketing. Dupa cum zice in ultimul paragraf: „we would urge you to help us prevent this from being spoiled by purchasing copies of the game ahead of the launch date.” Adica precomenzile vor preveni spoilerele? Serios?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button