Gaming

Jade Raymond lucreaza acum la un nou joc Star Wars … pentru EA!

Jade Raymond este cunoscuta ca fiind co-creatorul seriei Assassin’s Creed, dar si ca unul dintre oamenii care au plecat de la Ubisoft intr-un nor de praf si lacrimi. Intre cele doua parti nu exista prea multa dragoste, proabil din acest motiv Jade a ales sa se duca la competitorul direct Ubisoft, Electronic Arts, pentru a dezvolta urmatorul joc Star Wars.

Cu o experienta de peste 20 de ani, Jade Raymond a ales „acest moment extraodinar” pentru a face parte din echipa EA, stabilindu-si cazemata in Montreal. Jade, care a intrat intr-un con de umbra in ultima vreme, a inceput tratativele pentru a infinta un nou studio in cadrul ramurii din Montreal, numit The Motive, menit sa formeze si sa dezvolte noi experiente de joc.

Despre noul joc Star Wars, licenta de care Electronic Arts tine cu dintii se pare, la care va colabora cu Amy Hennig, cunoscuta pentru jocuri precum Uncharted, Jak and Daxter sau Legacy of Kain, nu are o data si nici macar un „hint” despre cine este personajul principal. Dar credem noi ca este vorba cel mai probabil despre un action-adventure 3rd persson bazat pe universul Star Wars. Daca este asa, este foarte posibil sa fie un inceput destul de interesant, Star Wars avand o baza narativa care merita dezvoltata, iar daca Jade si Amy sunt implicate, este foarte posibil sa avem de-a face cu un hit… speram cel putin.

Articole asemanatoare

Back to top button