GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Jade Raymond a fost numită vicepreședinte la Google

Google se pare că au planuri mari pentru GDC anul acesta, iar în pregătire au dezvăluit numirea lui Jade Raymond în funcția de vicepreședinte al companiei. Aceasta a confirmat anunțul printr-o postare pe Twitter în care a declarat că e încântată de noua colaborare.

Cunoscută drept unul dintre oamenii de bază din spatele francizei Assassin’s Creed, Raymond și-a început cariera în industria jocurilor ca programator pentru Sony. A continuat să lucreze la Electronic Arts, apoi ca și corespondent pentru The Electric Playground și în cele din urmă a ajuns la Ubisoft Montreal, unde a fost producătorul primului joc Assassin’s Creed. A continuat să lucreze acolo ca producător executiv pentru titluri precum Assassin’s Creed 2, Watch Dogs și Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist.

A ajutat la deschiderea studioului Ubisoft Toronto, unde a fost director general, contribuind și la extinderea studioului. În 2015, Jade Raymond sa alăturat celor de la Electronic Arts, unde a fondat studioul Motive din Montreal, care inițial trebuia să colaboreze cu Visceral Games la un nou joc Star Wars. Raymond a părăsit Electronic Arts anul trecut și acum a fost numită în funcția de vicepreședinte Google.

Compania va găzdui în premieră o prezentare în cadrul Games Developer Conference 2019, un eveniment axat pe dezvoltarea jocurilor video. Încă nu se știe exact ce au în plan cei de la Google la GDC, însă mai multe indicii dezvăluie că va fi vorba de prezentarea noii viziuni a companiei pentru viitorul jocurilor video. Recent, Google a testat un serviciu de streaming pentru jocuri, în care a folosit pentru demonstrație Assassin’s Creed: Odyssey și a patentat un controller de gaming.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button