MORE

Jade Empire este gratuit!

Sunteti cumva un fan al RPG-urilor Bioware si al filmelor cu arte martiale? Norocul va surade atunci, nu doar pentru ca un astfel de joc exista, dar si pentru ca unul dintre cele mai ignorate titluri facute vreodata de studiou, Jade Empire, este acum gratuit!

Electronic Arts continua sa va dea motive din ce in ce mai multe sa folositi Origin, deoarece acum puteti atasa de contul vostru Jade Empire, si va ramane acolo pe veci. Il veti putea juca, gratuit, pana cand Electronic Arts da faliment, posibil chiar si dupa asta, pentru ca puteti porni Origin in modul offline.

Jade Empire a fost lansat cu 10 ani in urma, pe vremea cand Bioware inca nu era un studiou marca Electronic Arts, si va punea in rolul unui personaj crescut de mic in secretele artelor martiale de un venerabil maestru. Intr-o zi, ceva se intampla, acest maestru dispare, iar tu trebuie sa il gasesti, urmarind reteta deja clasica Bioware de-a calatori dintr-o zona in alta, colectand personaje interesante pe parcurs si inevitabil devenind implicat intr-o aventura care va decide soarta lumii.

Jocul este complet gratuit, asa ca daca vreti sa il incercati, nu aveti nici un impediment in calea voastra, decat daca pur si simplu nu va place Origin.

[Electronic Arts]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button