Gaming

Jack the Ripper apare în Assassin’s Creed Syndicate

Ubisoft anunță că Assassin’s Creed Syndicate va avea parte de foarte mult conținut după lansarea sa, sub forma unui Season Pass, ce conține chiar o campanie nouă cu Jack The Ripper

Acțiunea din DLC-ul cu Jack the Ripper va fi plasată la 20 de ani după evenimentele din Syndicate, și va pune jucătorul pe urma celebrului criminal în serie. Nu pe cont propriu, ci în colaborare Scotland Yard, încercând să pună capăt unei amenințări ce ar putea distruge întreaga frăție a asasinilor. Includerea acestui personaj marcant al istoriei era inevitabilă.

Pe lângă Jack the Ripper, în acest Season Pass veți mai găsi o altă mini-campanie numită The Last Maharaja, ce se întinde pe 10 misiuni. Apoi mai aveți pachetul Streets of London, cu propriile sale misiuni legate de trenuri și de o conspirație dintre Darwin și Dickens. Iar în cele din urmă, mai este misiunea exclusivă A Long Night, care va fi disponibilă încă din ziua lansării jocului.

În Season Pass mai sunt incluse și arme noi, ce vor avea un aspect ceva mai steampunk și teslapunk decât arsenalul disponibil de obicei în lumea lui Syndicate.

Câteva bonusuri mai sunt incluse în pachet, precum o creștere permanentă a nivelului de experiență cu 5%, și 500 de puncte Helix ce pot fi cheltuite în joc pentru deblocarea de conținut.

Season Pass-ul lui Syndicate a fost deja scos la vânzare, pentru cei suficient de curajoși. Poate de această dată, nu vor mai avea motiv să înceteze vânzarea sa, cum s-a întâmplat în cazul lui Unity.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button