Telefoane

iTV Shows – O aplicatie ce iti monitorizeaza serialele preferate!

Pe iOS exista fel si fel de aplicatii din toate domeniile pentru fel si fel de nevoi. Acelasi lucru se aplica si in domeniul serialelor TV. Exista o multime de aplicatii care sa te ajute sa iti monitorizezi evolutia serialelor tale preferate, fiecare concurand in felul ei cu restul. Astazi vom vedea iTV Shows, o aplicatie de 2 dolari ce…isi merita banii. Probabil ca dezvoltatorul a creat aceasta aplicatie dupa propriile sale nevoi si nu e nimic rau in asta, pentru ca acopera mai tot ce este necesar.

Are un design foarte placut, acest lucru ajutand foarte mult la experienta de utilizare a acesteia. Are un meniu simplu din care se pot adauga seriale TV la propria lista. O data adaugat, serialul se poate accesa pentru a afisa mai multe informatii, ca de exemplu lista de episoade din fiecare sezon. Fiecare episod in parte poate fi accesat pentru mai multe informatii precum data de difuzare, o mica descriere, cat timp a trecut de la data difuzarii sau durata pana la difuzare, butoane de share pe retelele comune de socializare, 30 de secunde din fiecare episod, foarte util in cazul in care poate ai uitat ce s-a intamplat in episodul respectiv, si se regasesc si doua butoane, unul de comments si unul de like, acestea fiind legate la trakt.tv.

Din lista de episoade se poate accesa pagina generala a serialului, ce contine inclusiv o categorie in care este listat tot cast-ul serialului. Un swipe peste un serial in stanga dezvaluie un buton de arhivare si unul de stergere, iar cu un swipe in dreapta gasim 3 scurtaturi catre lista de episoade, cast si un buton de favorite. In sidebar mai gasim un calendar in care putem vedea cand anume se difuzeaza unul dintre serialele noastre favorite, insa acest aspect nu prea se aplica in Romania. Genius este o categorie in care sunt afisate diverse topuri ale serialelor TV bazate pe acelasi cont pe trackt.tv. Tot in sidebar mai gasim Statistics, loc in care ne sunt oferite statistici despre serialele preferate, precum numarul de episoade vizualizate si chiar orele petrecute in fata televizorului. In setari gasim sincronizare cu iCloud si cu trackt.tv si diverse preferinte referitoare la notificari si badges. Per total pe noi ne-a multumit aceasta aplicatie mai mult decat oricare alta de acest fel!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button