TECH

iTunes se reorientează doar pe conținut audio-vizual

iTunes este serviciul responsabil pentru transformarea companiei Apple într-un gigant de distribuție a muzicii. Un loc ce ați crede că ar fi fost ocupat de Winamp, dacă ar fi fost cumpărat de o companie mai brează ca AOL cu 18 ani în urmă.

Totuși iTunes are câteva probleme, legate în mare parte de faptul că a tot fost umplut în ultimii ani de alte lucruri care nu sunt muzică. Așa că Apple anunță o reorientare a serviciului înapoi pe direcția sa inițială. Cel mai nou update al serviciului îndepărtează suportul pentru lucruri precum cărți, sonerii, aplicații, podcast-uri și radio prin internet. Dacă vreți să vă sincronizați conținutul de acest fel pe diversele voastre dispozitive, va trebui să vă folosiți de aplicațiile individuale.

Această schimbare probabil va fi inconvenabilă pentru o parte din utilizatori, dar asta se întâmplă atunci când trebuie să te bazezi pe un serviciu asupra căruia nu ai control. Totuși, celelalte aplicații individuale încă își fac treaba, așa că nu ar trebui să fie o problemă prea mare.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button