TECHTech&IT

iTunes este în sfârșit disponibil în Microsoft Store

După ce ni l-au promis și apoi l-au tot amânat, iTunes este acum disponibil în sfârșit pe Microsoft Store după o îndelungată anticipare.

Pentru utilizatorii de Windows care doresc o experiență nativă iTunes, aplicația pe care ați așteptat-o ​​cu nerăbdare este acum disponibilă pentru descărcare.

iTunes este cel mai simplu mod de a vă bucura de muzica preferată, filme, emisiuni TV și multe altele pe PC-ul dumneavoastră.

iTunes găzduiește, de asemenea, Apple Music, unde puteți asculta milioane de melodii și întreaga dumneavoastră bibliotecă muzicală, online sau offline – toate acestea fără reclame. De asemenea, fiți primii care primiți muzica nouă, radio pentru fiecare gen muzical, playlist-uri selectate manual și Beats 1 live sau la cerere.

Aplicația este acum disponibilă sub forma unei descărcări gratuite în Microsoft Store. Acesta rulează numai pe mașinile Windows 10 cu arhitecturi x86 sau x64. Veți avea nevoie de cel puțin 500 MB de spațiu pe disc pentru a instala noua versiune de iTunes. Microsoft mai notează că „acest produs trebuie să fie instalat pe unitatea hard disk internă„, în cazul în care vă gândeați la varianta să îl instalați pe un disc extern.

Instalarea noii versiuni a iTunes va înlocui versiunea deja existentă din calculator, așa că vă recomandăm să creați copii de siguranță din Windows înainte de a instala actualizarea, în cazul în care migrarea se va face cu evenimente neprevăzute.

Aveți de gând să folosiți noua varianta de iTunes din Microsoft Store? Sau rămâneți la cea pe care ați folosit-o și până acum? Așteptăm opiniile voastre în rubrica de comentarii aici și pe Facebook!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button