MORE

It’s a Big Day Today pentru fanii Samsung – O aplicatie si un concurs… inedite!

It’s a Big Day Today pentru userii Samsung! Si veti intelege imediat de ce spunem asta. Odata cu lansarea noului si excelentului S6 Edge+, despre care am vorbit si noi in repetate randuri, Samsung a decis sa-si recompenseze utilizatorii fideli intr-un mod original. Cum altfel decat… printr-o aplicatie?! Si inca una destul de neobisnuita. Ce fac aplicatiile in general? Adauga diverse functii si facilitati telefonului. In cazul lui S6 Edge+ sunt putine lucruri de adaugat 🙂 asa ca… Big Day Today isi propune sa te provoace sa descoperi plusul tau de lifestyle in rutina de zi cu zi! De fapt sa te faca atent asupra unor lucruri carora poate nu le-ai acordat timp din cauza ritmului trepidant.

Iar Big Day Today face asta sub forma unor provocari, care odata finalizate, sunt urmate de recompense interesante.  Aceste provocari sunt in numar de 30 si acopera 4 zone, ce se regasesc in ADN-ul noului S6 Edge+: multimedia, performanta, sanatate si bunastare si design. Sigur ca aceste provocari te vor scoate din zona de confort, dar… tocmai asta este ideea, nu?! sa iti depasesti limitele. In fiecare dimineata a unei noi zile, se va debloca o noua provocare, pe care s-o rezolvi, si vei dovedi asta atasand o poza sau un video in aplicatie.

Dar haideti sa ne aplecam putin asupra provocarilor in sine si sa vedem in ce constau ele. De exemplu… sa faci o vizita la un muzeu sau sa rasfoiesti un album de arta si sa trimiti apoi o poza sau un video cu ce ti-a placut. Adica sa imbini placutul cu utilul 🙂 Sau schimba ceva in modul in care te imbraci sau te accesorizezi. Sau realizeaza un playlist cu muzica ta preferata, fa-i un print screen si urca-l in aplicatie. Sau… fa-ti o lista de prioritati intr-o zi anume si rezolva-le pe toate! Sau scutura-te de latura sedentara si urca 100 de trepte… azi, si apoi doboara-ti propriul record maine. Si evident, dovedeste ca ai putut face toate aceste lucruri… printr-o poza sau un film.

Si am ajuns si la capitolul recompense, prin tragere la sorti: 10 provocari rezolvate iti aduc, , o intalnire cu Cori Gramescu, cunoscut antrenor de pilates si nutritionist. 20 iti aduc un pachet mentorship iar rezolvarea tuturor celor 30 de provocari te recompenseaza nici mai mult nici mai putin decat cu un Galaxy S6 Edge+!

Probabil ca v-ati dat deja seama ca povestea se va derula pe parcursul a 30 de zile. Aplicatia este extrem de simpla si intuitiva, usor de utilizat si cat se poate de explicita. Ea este deja disponibila in Google Play de unde poate fi descarcata si instalata pe orice treminal Android.

Spor la rezolvat provocari si multa bafta intr-un drum la al carui capat te poate astepta, prin tragere la sorti, un Galaxy S6 Edge+. Zicem noi ca merita efortul!  

Articole asemanatoare

Back to top button