Tech&ITȘtiri

iSTYLE deschide primul magazin Apple Premium Partner din România

Deși încă nu avem un Apple Store tradițional în România, iSTYLE anunță deschiderea primului magazin Apple Premium Partner de la noi din țară. Noul concept a fost implementat în locația iSTYLE din mall AFI Cotroceni în București și va deveni accesibil oricui din data de 08 aprilie.

Transformarea a presupus un design complet nou, similar cu magazinele Apple din întreaga lume. Interiorul este foarte de spațios, având o suprafață de circa 200 de mp, de două ori mai mare decât înainte, un număr triplu de produse și specialiști de vânzări cu cea mai înaltă calificare pentru a asigura experiența de cumpărături specifică unui Apple Store tradițional, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

Prin statutul de Apple Premium Partner aducem plusvaloare pentru iSTYLE și intrăm într-o nouă eră, atât în România, cât și la nivel regional. În cei 20 de ani de când ne aflăm pe piața românească am reușit să impunem un standard al serviciilor greu de egalat. Inovația produselor oferite și profesionalismul echipei reprezintă cele două direcții ale angajamentului față de clienții și partenerii noștri. Venim acum cu propunerea unei noi experiențe de retail, cea a magazinelor în care „totul este Apple” până în cele mai mici detalii. De altfel, pe tot parcursul acestei călători pentru implementarea conceptului ne-au fost alături specialiști de la Apple. Am convingerea că noua etapă de business ne va consolida poziția în preferințele utilizatorilor Apple și ne va deschide alte oportunități în viitor.Valeriu Ion, General Manager iSTYLE România, Bulgaria și Adria

Bineînțeles, un magazin nu ar arăta ca un Apple Store fără mobilierul asemănător. Așa se face că design-ul magazinului a fost creat de o echipă de designeri specializați la sediul Apple din Cupertino. Toate echipamentele provin de la furnizori cu care Apple lucrează direct, de exemplu mesele rotunjite sunt din SUA, iar mobilierul din Germania.

În plus, numărul de vitrine închise a fost redus considerabil, astfel poți testa foarte ușor produsele pe care vrei să le cumperi, fără să fie nevoie de un angajat al magazinului. Și serviciile de service au fost îmbunătățite, iar magazinul va oferi opțiunea de reparație în aceeași zi pentru componente precum ecranul sau bateria unui iPhone.

Pentru a sărbători deschiderea magazinului Apple Premium Partner în AFI Cotroceni, iSTYLE își recompensează clienții fideli cu oferte speciale. Începând cu 08 aprilie, de la ora 10.00, primii 100 de clienți care vor achiziționa un MacBook Air vor primi o husă de protecție cadou. De asemenea, va exista o promoție în exclusivitate pentru MacBook Air, cel mai popular notebook. Mai multe informații găsești accesând pagina oficială.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button