Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Istoria Need for Speed – Partea 1 – Inceputurile si primele succese

/
/
/

Dupa cele trei parti ale documentarului Istoria GTA, urmeaza pe canalul nostru de Youtube o noua serie Zona IT, si anume Istoria Need for Speed! Cu alte cuvinte am ascultat cu atentie ceea ce ne-ati cerut si ne-am conformat. Ne-am pus pe treaba si… pe joaca, si am redescoperit inceputurile NFS.

Aceasta serie a fost si inca este extrem de populara in Romania, desi noi n-avem… sosele. Sau poate tocmai de-aia. Inca de la sfarsitul anilor 90, „salile de calculatoare” vuiau de zgomotul motoarelor, se legau si se stricau prietenii „la o cursa”. Pasiunea noastra pentru NFS a ramas neschimbata, mai ales acum, cand am reinstalat si redescoperit jocurile adolescentei unora dintre noi.

Sigur ca intre timp au aparut nenumarate jocuri „cu masini”, unul mai aratos decat altul dar asta nu va schimba niciodata faptul ca NFS a fost primul. Nu „primul” in sensul de a fi inventat genul, ci primul care ne-a indus aceasta pasiune, primul care ne-a tarat in acest univers mancandu-ne ore, zile si saptamani de-a randul, timp pe care nici acum nu-l consideram pierdut! Ne-am distrat maxim. Vizionare placuta!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

22 Comments

  1. Ce vremuri… Ce curse mai jucam la dublu cu fratele meu, pe un AMD K6, 32mb ram, și un Riva TNT :)) Am jucat fiecare joc din serie, parcă aveau mai mult farmec, sau e doar nostalgia mea din copilărie.

  2. Nfs 1 si 2 a fost cel mai tare dupa sa dus as juca primele 2 parti cu o forja da facuta dintro masina reala inlocuind parbrizu cu un tv mare boxe uriase in spate si scaune care se misca + stropitoare usoare cu apa ca sa fi in joc

  3. Ar merge incercat un review pe seria Medal of Honor, chiar daca aceasta in prezent este in mare parte moarta, sau cel putin ultimele titluri nu au fost altceva de cat niste esecuri, sau ati putea incerca pe istoria Wolfenstein, scurta dar cuprinzatoare. 😀

  4. Cate amintiri placute imi vin in minte de fiecare data cand aud de seria NFS… Pacat ca o data cu trecerea timpului aceasta serie a cam inceput sa isi piarda din farmec (ori nostalgia in cazul meu este atat de puternica incat nu ma pot desprinde de titlurile clasice ale seriei).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar