MORE

Istoria GTA – Ultima parte

Istoria GTA, documentarul exclusiv realizat de Zona IT, ajunge astazi la cea de-a treia si ultima sa parte. La vremuri noi… jocuri noi. Daca GTA 4 a fost unul dintre cele mai bune jocuri realizate vreodata, urmatoarele aparitii apropie Grand Theft Auto de zilele noastre. Incet dar sigur social media sau smartphoneurile isi fac loc in universul GTA. Lost and Damned sau Ballad of Gay Tony devin clasice, iar Chinatown Wars marcheaza revenirea GTA in ecosistemul mai vechilor „prieteni” de la Nintendo. Tot in aceasta perioada GTA „se democratizeaza” facandu-si intrarea pe platformele mobile.

Dar incununarea anilor de perseverenta in rebeliune avea sa vina cu actualul GTA V, unul dintre cele mai aratoase si ingrijite jocuri din toate timpurile. Succesul ultimului GTA a fost colosal si pe buna dreptate. Iar interesul pentru aceasta marca nu pare sa scada: sunt deja multi dintre voi care ne intreaba despre… GTA 6! Asta spune multe! (nu avem inca raspunsuri pe acest subiect 🙂

Istoria GTA, asa cum am vazut-o si am produs-o noi in acest documentar, acum disponibil integral, este relevanta pentru intreaga evolutie a gamingului, de la statutul de fenomen oarecum marginal, pentru pasionati, la cel de industrie globala si de fenomen cultural mondial.

Pentru Vinerea viitoare, tot la ora 7 seara, va pregatim o noua surpriza de proportii, speram noi, cel putin la fel de placuta. Pana atunci va dorim VIZIONARE… PLACUTA!

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button