MORE

iStick – O solutie pentru extinderea compatibilitatii iPhone si iPad!

De cate ori, ca posesori de iPhone sau iPad, ati fost invidiosi pe prietenii vostri pentru compatibilitatea pe care le-o oferea telefonul sau tableta lor Android? Eu am trecut printr-o „faza de tranzitie” de pe iOS pe Android, o platforma exceptionala, ce iti permite sa faci ce vrei fara sa fii limitat de anumite „reguli”. Ei bine in acest articol ma refer in special la transferul de date de mare viteza, sau la momentele cand vrei sa „pui ceva la pastrat” intr-un loc sigur. Sau cand pur si simplu ai ramas fara spatiu si nu ai un laptop la indemana, care evident sa iti si apartina. Stim cu totii ca de pe platforma iOS nu poti trimite orice fisier vrei prin conexiune directa, catre un laptop fara sa fii legat de un cablu sau catre un alt telefon sau tableta fara ca acesta sa ruleze iOS, sau, si mai corect spus nu puteai pana acum! De curand a fost dezvaluit un nou proiect pe Kickstarter care va schimba in totalitate felul in care puteai folosi pana acum memoriile flash pe iPhone sau pe iPad. iStick, dupa cum se numeste acesta, este o memorie flash ce a fost conceputa special pentru utilizatorii dispozitivelor mobile Apple, acesta avand la un capat un port lightning, iar la celalalt unul USB.

Dispozitivul nu este suportat de catre iOS nativ, ci are nevoie de o aplicatie care sa poata citi fisierele din interiorul stick-ului.
Acesta are compatibilitate cu toate dispozitivele touch ce au conector lightning, iar suportul fisierelor este mult extins fata de suportul nativ al sistemului. Adica suporta:

• fisiere video .mkv, .mp4, .m4v, .mpv, .mov, .mpg, .wmv, .flv, .3gp, .gif

• fisiere audio .wav, .aac, .aif, .aiff, .caf, .m4a, .mp3

• fisiere tip document .doc and .docx (Microsoft Word); .htm and .html (web pages); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview and Adobe Acrobat); .ppt and .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .rtf (rich text format); .vcf (contact information); .xls and .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics

Preturile pentru iStick vor varia intre 129$ pentru varianta de 8GB si 399$ pentru varianta de 128GB, pret putin cam „piperat” din punctul nostru de vedere. Dar tinand cont de faptul ca proiectul a fost finantat cu 600% mai mult decat suma ceruta de producatori, pretul nu pare a fi la fel de mare pentru toata lumea, sau mai bine spus nevoia de un astfel de dispozitiv face ca pretul sa nu fie tocmai o problema.

Voi ce spuneti? iStick ne poate schimva modul in care ne vom folosi dispozitivele Apple?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button