PCRSS PaginaDeMediaTECH

De ce vor oamenii Windows 11 atât de mult?!

Cu titluri precum „Cum să descarci versiunea finală de Windows 11 acum„, ori variante ceva mai elevate ca „Versiunea finală a Windows 11 este disponibilă tuturor din cadrul programului Insider„, publicații cunoscute încurajează oamenii să instaleze noul sistem de operare de la Microsft. Și înțeleg mai bine decât oricine nevoia asta de a ieși în față și de a trage un număr mare de vizualizări, dar asta nu înseamnă că tre’ să uităm esențialul.

Windows 11 nu este încă lansat în mod oficial, iar versiunile Beta de până acum au avut câteva probleme. Iar ca la orice alt produs care decide dacă configurația mea merge bine sau nu, prefer să mai aștept câteva actualizări înainte să fac trecerea. Mai ales pe configurațiile din birou, unde totul trebuie să meargă ca uns.

Windows 11 are o mulțime de probleme

În momentul de față, Windows 11 are o mulțime de probleme. Unele dintre ele sunt de-a dreptul stupide, dar ca să nu spuneți că vorbesc doar ca să mă aflu în treabă, vă las mai jos o listă cu problemele de care știe și Microsoft:

  • Îl poți instala doar pe anumite configurații;
  • Nu poți folosi bara de căutare din meniul Start;
  • Aspectul File Explorer este încă neschimbat;
  • Probleme cu scalarea textului din widget-uri;
  • Taskbar-ul nu se afișează (mereu) pe mai multe ecrane;
  • Există setări legacy (adică vechi) care nu au niciun scop, dar pot fi accesate;
  • Butonul de Instalare din Microsoft Store nu funcționează de fiecare dată.

Nu zic că sistemul de operare de la Microsoft o să fie un fail (deși sunt șanse mari), sau că o să vă strice calculatoarele. Dar sunt împotriva popularizării forțate a unui produs venit de la o companie celebră pentru actualizările slabe și modul în care rezolvarea unor probleme simple vine sub forma altor probleme mai grave. Iar asta mă face să mă uit de la distanță la Windows 11, cel puțin primele zile/săptămâni.

Și înainte de a-mi da în cap că „Ai testat deja Windows 11”, trebuie să înțelegeți că jurnaliștii tech sunt mereu în prima linie când vine vorba de testarea noilor lansări. În punctul acesta, dezvoltatorii deja și-au format obiceiul să trimită către noi unele produse în teste, doar că uită să menționeze și faptul că aceste produse sunt într-un stadiu nu-încă-final, ori că au anumite probleme pe care ar fi drăguț din partea noastră să le ignorăm. Dar hei, instalați Windows 11!

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button