MORE

ISIS si-a infiintat un help desk online – Inca o tinta pentru Anonymus!

Grupul terorist ISIS face eforturi disperate pentru a racola noi membri, online-ul fiind un mediu propice pentru aceasta grupare terorista, acestia avand sute de conturi in social media pe care le folosesc pentru a aduce noi simpatizanti in randurile organizatiei. De la propaganda folosind Twitter, Facebook sau orice alt mijloc de propagare a informatiei, pana la infiintarea unui help desk care functioneaza 24 din 24 pentru cei interesati.

Gruparea terorista, prin intermediul acestui help desk se pare ca isi invata membrii cum sa foloseasca cripare digitala sau analogica, metode de a transmite mesaje codificate si alte asemenea elemente, fiind acolo sa isi sprijine membri. Din nefericire nimic nu este ascuns cu adevarat pe internet, iar o organizatie din cadrul armatei Americane, numita Combating Terrorism Center, sau mai pe scurt CTC, a facut publica existenta ei prin intermediul NBC News.

Potrivit informatiilor oferite, ISIS a dezvoltat o serie de platforme in care se pot ajuta si antrena uni pe alti cand vine vorba de diverse metode de evitare a serviciilor de securitate, avand un scop bine stabilit: propaganda, recurtare si planificare de atentate.

Anonymus se pare ca au luat aminte de aceste operatiuni ale gruparii teroriste, aparent vizand aceste servicii si oprirea lor prin orice mijloace posibile. Este foarte posibil ca in viitorul apropiat Anon. sa anunte cateva asemenea canale de comunicare ISIS. Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile in lumea digitala, acum ca razboiul se duce pe mai mult de doua fronturi.

[NBC News]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button