MORE

Iron Maiden are un RPG… pentru mobile

Formatia legendara Iron Maiden se pregateste sa revina in domeniul jocurilor video, de aceasta data nu cu un side scroller in flash sau un shooter banal, ci cu un RPG in toata regula… pentru mobile.

Jocul se va numi Iron Maiden: Legacy of the Beast, si este descris ca un titlu construit pe temelia mitologiei stabilite de formatie in anii sai de existenta, care il va avea iarasi in rolul principal pe Eddie, mascota trupei.

Jucatorii vor controla diverse versiuni ale lui Eddie, calatorind prin veacuri, fiecare cu alte abilitati. Acest RPG plin de actiune va fi realizat de Roadhouse Interactive si 50CC Games, in colaborare cu Iron Maiden. In cazul in care nu ati auzit pana acum de cele doua studiouri, ar putea fi pentru ca nu au realizat nimic notabil.

Indiferent de calitatea jocului final, cel putin prezentarea va fi pe cat de Iron Maiden se poate, atat la capitolul vizual, cat si la cel audio, Legacy of the Beast avand numeroase piese muzicale de la formatie, unele dintre ele fiind inregistrari care nu au mai fost facute publice pana acum.

Legacy of the Beast nu are inca o data fixa de lansare, dar va sosi prin vara acestui an.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button