Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Iran confunda Medal of Honor cu realitatea

/
/
/

Nu stiu daca jocurile devin prea realistice sau daca jurnalismul o ia sever la vale, dar in ultimii ani cam multe televiziuni au tot confundat secvente din jocuri cu scene de razboi. Cel mai recent incident s-a intamplat in Iran.

Televiziunea nationala a prezentat clipul de mai jos, spunand ca ar reprezenta reusita unui lunetist Hezbollah de a elimina sase soldati ISIS in doar doua minute.

Probabil observati ca ceva nu este tocmai corect la acea secventa, cum ar fi achivement-ul care isi face aparitia pe la secunda 19. Ar putea fi pentru ca secventa respectiva este luata direct din jocul Medal of Honor din 2010.

Dupa cum puteti vedea, secventa de mai jos se potriveste exact cu cea anterioara.

Este departe de a fi singurul incident de acest fel, Arma 2 fiind confundat cu un atac terorist IRA, Metal Gear Solid 5 fiind confundat cu armate de copii reale din Africa, BBC crezand ca UNSC este real, si tot asa.

Personal, astept cu nerabdare ca o televiziune locala sa confunde Doom cu evenimente care chiar s-au intamplat pe planeta Marte.

[Eurogamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar