Știri ITTECHTelefoane

iPhone XS și iPhone XS Max se pare că au viteze LTE mai mari

Pe parcursul ultimului an, o temă des întâlnită a fost că multe dispozitive Snapdragon de înaltă performanță au avut viteze mai bune LTE in comparatie cu ceea ce iPhone X a a putut realiza. Recent, serviciul de testare a vitezei SpeedSmart a lansat testele inițiale de viteză LTE pentru iPhone XS, comparat cu iPhone X de anul trecut, iar diferența este destul de semnificativă.

Noul iPhone XS și XS Max au un nou modem care acceptă antene MIMO 4X4 pentru o conexiune mai puternică și mai stabilă.

Prin comparație, iPhone X acceptă doar 2X2 MIMO, iar iPhone XR este singurul care nu va primi modemurile mai rapide. Testele inițiale au arătat că iPhone XS este testat pe AT & T, T-Mobile și Verizon, cu mai mult de trei ori vitezele de download și viteze semnificativ mai mari de upload.

În afară de MIMO 4X4, iPhone XS mai suportă QAM și LAA, nici una dintre aceste soluții nefiind suportată de iPhone X și ambele contribuind la vitezele LTE mai rapide pe care le vedem.

iPhone XS și XS Max ajung la magazine vineri pentru primul val, alături de noul Apple Watch Series 4. Vă gândiți să luați unul dintre modelele premium, sau așteptați iPhone XR, care ține mai mult cu casa?

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button