TECHTech&ITTelefoane

iPhone XS si iPhone XS Max nu reușesc să depășească Samsung Galaxy Note 9

Consumer Reports tocmai a publicat recenziile și evaluările sale privind telefoanele recent lansate de Apple, iPhone XS și iPhone XS Max, și a concluzionat că noul duo este mai bun din aproape orice punct de vedere în comparație cu iPhone X de anul trecut. Au fost luate in calcul durata de viață a bateriei, performanța camerei si celelalte functii folosite zi de zi.

Potrivit articolului, noile telefoane iPhone XS și iPhone XS Max oferă o durata de viata a bateriei considerabil mai mare, îmbunătățiri ușoare ale performantei camerei și un sistem de operare mai rapid.

In ceea ce privește durata de viață a bateriei, presupunem că aceasta se datoreaza noului chipset de 7nm A12 Bionic, deoarece capacitatea bateriei telefoanelor din aceasta generatie este de fapt mai mică decât cea din iPhone X. Testele Consumer Reports au vizat navigarea obișnuită pe web, apelurile telefonice și fotografiile, obtinandu-se rezultate mai mult decât satisfăcătoare. Timpii lenți de încărcare cu încărcătorul inclus în cutie rămân, totuși, principalul dezavantaj al noilor telefoane iPhone aparute in 2018.

Preocupările legate de rezistenta telefonului reprezintă o problemă importantă pentru potențialii cumpărători de iPhone, dar veți fi fericiti să aflati că iPhone XS Max poate supraviețui catorva caderi de la inaltime. Cu toate acestea, se pare ca Samsung Galaxy Note 9 este ceva mai rezistent. Iar dacă sunteți interesati de constatări mai detaliate, mergeți la link-ul sursă de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Buna,

    Mi-am cumparat de curand un Iphone xs si am o mica problema in sensul ca nu gasesc accesorii bune pentru el. Din ce am vazut pe Google, predomina husele ieftine si slabe calitativ.
    Ma interesa o husa de la Uag, dar am vazut ca au aparut si variante contrafacute.
    Am gasit un site romanesc, carcasadura.ro, am vazut ca au doar marca Uag, stie cineva cum sunt, a cumparat cineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button