Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

iPhone XS si iPhone XS Max nu reușesc să depășească Samsung Galaxy Note 9

/
/
/

Consumer Reports tocmai a publicat recenziile și evaluările sale privind telefoanele recent lansate de Apple, iPhone XS și iPhone XS Max, și a concluzionat că noul duo este mai bun din aproape orice punct de vedere în comparație cu iPhone X de anul trecut. Au fost luate in calcul durata de viață a bateriei, performanța camerei si celelalte functii folosite zi de zi.

Potrivit articolului, noile telefoane iPhone XS și iPhone XS Max oferă o durata de viata a bateriei considerabil mai mare, îmbunătățiri ușoare ale performantei camerei și un sistem de operare mai rapid.

In ceea ce privește durata de viață a bateriei, presupunem că aceasta se datoreaza noului chipset de 7nm A12 Bionic, deoarece capacitatea bateriei telefoanelor din aceasta generatie este de fapt mai mică decât cea din iPhone X. Testele Consumer Reports au vizat navigarea obișnuită pe web, apelurile telefonice și fotografiile, obtinandu-se rezultate mai mult decât satisfăcătoare. Timpii lenți de încărcare cu încărcătorul inclus în cutie rămân, totuși, principalul dezavantaj al noilor telefoane iPhone aparute in 2018.

Preocupările legate de rezistenta telefonului reprezintă o problemă importantă pentru potențialii cumpărători de iPhone, dar veți fi fericiti să aflati că iPhone XS Max poate supraviețui catorva caderi de la inaltime. Cu toate acestea, se pare ca Samsung Galaxy Note 9 este ceva mai rezistent. Iar dacă sunteți interesati de constatări mai detaliate, mergeți la link-ul sursă de mai jos.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar