Știri ITTECHTelefoane

iPhone XS a pierdut testul privind rezistenta la cadere in fata lui Samsung Galaxy Note 9

Testele de cadere de la inaltime pentru iPhone XS Max continuă să apara și acum avem rezultatele a două dintre cele mai populare teste pe YouTube.

Zack Nelson, care conduce canalul YouTube JerryRigEverything, a declarat că testele sale i-au dovedit cât de mult s-a înșelat în această privință.

Nelson a spus că este sceptic față de afirmatiile facute de Apple despre cea mai durabilă sticlă folosita vreodată într-un smartphone, deoarece nu a fost impresionat de drop testul lui iPhone X facut anul trecut.

Demonstratia sa a început cu scapari de la nivelul genunchilor, ca și când telefonul ar fi căzut dintr-un buzunar în timp ce ieșea dintr-o mașină și se încheia la haină, sau ca atunci când telefonul ar putea aluneca în timp ce ești într-o conversație sau faci o fotografie. Pentru a face testul si mai interesant, Nelson a efectuat două teste: unul cu un telefon neprotejat și altul protejat de o carcasa.

El a spus dupa ultima cadere a telefonului ca a fost foarte surprins de rezultate.

N-are cum, încă funcționează! Acest lucru este impresionant. Ambele telefoane sunt pe deplin funcționale, cu daune zero.

iPhone XS Max s-a descurcat mai puțin bine în testele efectuate de David Rahimi, numit PhoneBuff. El a comparat rezultatele acestui model cu cele obținute pe un Samsung Note 9.

Rahimi a remarcat faptul că sticla din iPhone a rezistat mai bine decât cea din dispozitivul produs de Samsung, însă ultimul dintre cele patru teste a determinat ca zone mari ale ecranului din iPhone să nu răspundă comenzilor, făcându-l astfel inutilizabil.

Scorurile sale finale au fost apropiate: 37 pentru Samsung Note 9 si 36 pentru iPhone XS Max.

Noi privim cu rezerva aceste demostratii deoarece există prea multe variabile în testele de cădere pentru ca rezultatele să fie foarte concludente – ele sunt, cel mai adesea, orientative. Un studiu științific adecvat ar trebui sa foloseasca platformele pentru a asigura impacturi identice și rezultate medii ale caderilor vizand mai multe telefoane. Nu putem insa nega faptul ca este distractiv sa urmărim astfel de teste.

Sursa 1 | Sursa 2

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button