TECHTech&ITTelefoane

iPhone XS Max spulberă Google Pixel 3 XL într-un test de viteză

Cele mai recente rezultate ale testelor de viteză provin de la YouTuberul PhoneBuff. De data aceasta el a comparat iPhone XS Max cu Pixel 3 XL de la Google, iar rezultatele nu au fost destul de bune pentru noul model Android. Se pare că Google are în prezent o problemă de gestionare a memoriei cu Pixel 3, astfel încât o repetare a testului în viitor ar putea reprezenta mai bine rezultatele din lumea reală.

PhoneBuff a comparat recent XS Max cu Galaxy Note 9 de la Samsung. Chiar și cu memorie RAM de 8 GB în dispozitivul Android, XS Max cu 4 GB de memorie RAM a terminat în continuare aceleași sarcini cu 14 secunde mai rapid decât Nota 9.

Pixel 3 XL, pe de altă parte, are aceeași capacitate de memorie RAM de 4 GB pe care o are și XS Max, și a terminat cel mai recent test de viteză cu peste un minut mai târziu decât smartphone-ul Apple.

XS Max a reușit să finalizeze sarcinile care implică social media, jocuri, productivitate, editare foto și multe altele în 2 minute și 30 de secunde. În mod surprinzător, lui Pixel 3 XL i-a luat 3 minute și 35 de secunde, iar PhoneBuff remarcă faptul că dispozitivul Android nu menține aplicațiile în memoria sa la a doua parcurgere a testului de viteză în care relansa aplicațiile utilizate anterior.

PhoneBuff menționează că a executat aceleași teste de mai multe ori și rezultatele au fost coerente. Cu toate acestea, există o problemă cunoscută pe care mulți utilizatori de Pixel 3 o întâmpină și care închide aplicațiile din memoria dispozitivului. Deși probabil XS Max tot va învinge Pixel 3 după rezolvarea acestei erori, ar fi probabil o cursă mult mai strânsă.

Puteți vedea testul în videoclipul de mai jos:

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button