Știri ITTECHTelefoane

iPhone XS Max spulberă Google Pixel 3 XL într-un test de viteză

Cele mai recente rezultate ale testelor de viteză provin de la YouTuberul PhoneBuff. De data aceasta el a comparat iPhone XS Max cu Pixel 3 XL de la Google, iar rezultatele nu au fost destul de bune pentru noul model Android. Se pare că Google are în prezent o problemă de gestionare a memoriei cu Pixel 3, astfel încât o repetare a testului în viitor ar putea reprezenta mai bine rezultatele din lumea reală.

PhoneBuff a comparat recent XS Max cu Galaxy Note 9 de la Samsung. Chiar și cu memorie RAM de 8 GB în dispozitivul Android, XS Max cu 4 GB de memorie RAM a terminat în continuare aceleași sarcini cu 14 secunde mai rapid decât Nota 9.

Pixel 3 XL, pe de altă parte, are aceeași capacitate de memorie RAM de 4 GB pe care o are și XS Max, și a terminat cel mai recent test de viteză cu peste un minut mai târziu decât smartphone-ul Apple.

XS Max a reușit să finalizeze sarcinile care implică social media, jocuri, productivitate, editare foto și multe altele în 2 minute și 30 de secunde. În mod surprinzător, lui Pixel 3 XL i-a luat 3 minute și 35 de secunde, iar PhoneBuff remarcă faptul că dispozitivul Android nu menține aplicațiile în memoria sa la a doua parcurgere a testului de viteză în care relansa aplicațiile utilizate anterior.

PhoneBuff menționează că a executat aceleași teste de mai multe ori și rezultatele au fost coerente. Cu toate acestea, există o problemă cunoscută pe care mulți utilizatori de Pixel 3 o întâmpină și care închide aplicațiile din memoria dispozitivului. Deși probabil XS Max tot va învinge Pixel 3 după rezolvarea acestei erori, ar fi probabil o cursă mult mai strânsă.

Puteți vedea testul în videoclipul de mai jos:

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button