TECHTech&ITTelefoane

iPhone XI va avea trei camere, potrivit primelor imagini neoficiale

Chiar dacă iPhone XI este încă departe, primele imagini neoficiale cu randări ale telefonului au apărut deja online. Ele provin dintr-o sursă credibilă, @Onleaks și au fost confirmate mai apoi de alți leaksteri cunoscuți, cei de la IceUniverse, astfel încât putem pune ceva baze pe dezvăluirile făcute.

Deocamdată au fost făcute publice doar randări pentru partea din spate a telefonului, unde găsim un panou de sticlă și un setup cu trei camere în colțul din stânga sus. Două dintre acestea sunt aliniate vertical, iar a treia este amplasată în dreapta lor, sub blițul LED, având sub ea ceva ce pare a fi lacașul pentru microfon. Senzorii și blițul LED se potrivesc într-un modul dreptunghiular de tipul celui găsit la Mate 20 Pro.

Zvonuri anterioare sugerau că a treilea cameră foto va fi un senzor 3D ToF, dar deocamdată asta e doar la nivel de speculație. Cu toate acestea, @Onleaks subliniază faptul că dispozitivul se află încă în faza EVT (Test de validare tehnică), astfel încât unele detalii despre design pot fi schimbate pe măsură ce lansarea se apropie.

În plus, sursa pretinde că iPhone 2019 va beneficia încă o dată de trei modele – urmași direcți ai lui iPhone XS, XS Max și XR. Judecând după schimbarea numărului de camere, este probabil ca imaginea pe care o vedem acum să facă trimitere la modelele mai scumpe, XS sau XS Max.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button