Știri ITTECHTelefoane

iPhone X vi se pare scump? Cu o carcasă custom el poate costa de 4 ori mai mult!

Producătorul rus de accesorii exclusiviste Caviar a dezvăluit cea mai nouă iterație personalizată de iPhone X. Intitulat iPhone X „Tesla”, acesta dispune de un panou solar integrat și o baterie secundară, împreună cu unele decorațiuni de design.

În pofida numelui, noul iPhone X personalizat produs de Caviar nu are nicio legătură oficială cu compania Tesla, ci a fost mai degrabă inspirat de aceasta. Carcasa prezintă decorațiuni din aur, este dotată cu un panou solar, iar după cum arată forma, foarte probabil aceasta este fixată pe telefon. iPhone X Tesla duce greutatea dispozitivului de la 170 g la 260 g și îl face mult mai gros, ajungând de la 7,7 mm, cât are dispozitivul normal, la 16,2 mm.

Deasupra panoului solar rezistent la șocuri regăsim zona aurită, iar restul carcasei are un material din fibră de carbon.

Deși conceptul arată interesant, nu există detalii despre capacitățile panoului solar și este probabil mai mult de formă, lipsit de o eficiență demnă de luat în seamă. Cu toate acestea, deoarece panoul alimentează o baterie secundară, utilizatorii se pot folosi de aceasta într-un mod similar cu al unui powerbank, oferind o rezervă de energie pentru o perioadă mai lungă de funcționare.

Conform unui articol publicat de AppleInsider, Caviar a plănuit inițial să producă doar 99 de unități de iPhone X Tesla, dar datorită cererilor de precomandă producătorul a decis să realizeze acum 999 de astfel de produse. Aparent compania va da primul dispozitiv lui Elon Musk, probabil ca acesta să nu se supere pentru că folosesc numele companiei sale.

iPhone X Tesla costă 4.587 dolari pentru modelul de 64GB și 4.829 dolari pentru cel de 256GB.

Dacă sunteți totuși curioși de treaba cu încărcatul iPhone-ului folosind energie solară, există modalități mult mai ieftine de a realiza acest lucru. Pe Amazon astfel de produse pornesc de la 15 dolari, și probabil se găsesc ceva alternative și pe meleagurile noastre. Sau, desigur, dacă nu aveți ce face cu banii, puteți achiziționa un iPhone X Tesla!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button