Știri ITTECHTelefoane

iPhone X bate noul Galaxy Note9 în testele de referință

Aseară, Samsung a prezentat oficial noul Galaxy Note9 cu un ecran de 6,4 inch. În timp ce Samsung se laudă cu chipset-ul Qualcomm Snapdragon 845 și cei 6GB sau 8GB de memorie RAM de sub capotă, primele teste de benchmark arată că dispozitivul este totuși depășit de iPhone X.

Așa cum a evidențiat Tom’s Guide, care a testat Galaxy Note9 cu 6 GB de memorie RAM, iPhone X a reușit să iasă învingător în majoritatea testelor de referință.

În testul Geekbench 4, iPhone X a reușit să depășească toate celelalte dispozitive cu un scor de 10.357. Acest scor este peste 8.876 obținut de Galaxy Note9 și 9.088, cât a scos OnePlus 6.

Geekbench 4 măsoară performanța generală, iar Note 9 oferă performanțe solide în testul multi-core al benchmark-ului. Note 9 atinge 8.876, care este considerabil mai bun decât Note 8 de anul trecut. De asemenea, spulberă Pixel 2 XL, dar acel telefonul rula un cip Snapdragon 835 mai vechi, la fel ca Note 8.

Între timp, în testul de benchmarking Slingshot Extreme, care este „unul dintre cele mai exigente testări grafice din arsenalul mobil al lui 3DMark„, Galaxy Note9 a fost din nou depășit. De data aceasta, OnePlus 6 a ieșit pe primul loc cu un scor de 5.124, în timp ce iPhone X a obținut locul al doilea, atingând un punctaj de 4.994. Ambele scoruri sunt peste 4.639, cât a scos Galaxy Note9.

Slingshot Extreme este cel mai exigent test de grafică din arsenalul mobil al lui 3DMark, iar Note 9 s-a descurcat destul de bine, dar este depășit de performanța lui iPhone X și a lui OnePlus 6.

Galaxy Note9 a obținut 4.639, ceva mai bine decât Galaxy S9+ (4.634) și peste LG G7 (4.201). Cu toate acestea, OnePlus 6 cu memorie RAM de 8 GB a spulberat Note 9 cu un scor de 5.124, iar iPhone X (4.994), de asemenea, a fost mai bun.

Evident, benchmark-urile nu sunt cele mai importante lucruri în a determina performanța și experiența unui smartphone, dar aceste rezultate sunt aparent cele mai recente dovezi că integrarea între hardware și software pe iPhone este imbatabilă… mai puțin la partea grafică, ce-i drept.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button