Telefoane

iPhone-urile mai vechi, principalul motiv pentru care oamenii nu au cumpărat iPhone-uri noi

Un nou sondaj de opinie publicat recent oferă câteva informații despre ceea ce caută consumatorii în viitoarele generații de iPhone. Analistul Michael Olson, a împărtășit rezultatele unui sondaj realizat pe 1.500 de persoane care nu au cumpărat recent un nou iPhone, constatând trei factori principali care împiedică acei utilizatori să facă upgrade.

Sondajele, ale căror rezultate au fost publicate de Barron’s, arată că motivul principal pentru care acești oameni nu și-au actualizat recent telefonul este acela că iPhone-ul lor actual „funcționează foarte bine”, 44% dintre respondenți alegând această variantă de răspuns.

Cel de-al doilea motiv cel mai frecvent în rândul respondenților din sondaj a fost că noul iPhone este „prea scump”, 31% dintre respondenți menționând acest motiv drept pretext pentru lipsa unui upgrade la o variantă mai nouă.

Pe locul 3 în topul motivelor, la 8% din respondenții la sondaj, răspunsul a fost că își doresc un ecran mai mare decât cel oferit acum de iPhone X.

Concluzia sondajului a fost că următorul iPhone va rezolva preocupările a 39% dintre utilizatori dacă vor oferi un model la un preț mai mic cu un ecran mai mare.

Este de așteptat ca Apple să introducă trei noi iPhone-uri în acest an, inclusiv un „iPhone X Plus” cu un ecran de 6,5 inchi, precum și un model mai accesibil de 6,1 inchi cu un ecran LCD și o versiune actualizată a actualului iPhone X.

Desigur, astfel de sondaje ar trebui să fie primite cu o doză de scepticism, deoarece acestea nu sunt reprezentative pentru întreaga piață. Este totuși interesant, totuși, să vedem de ce chiar și o foarte mică parte din baza de utilizatori a iPhone-ului nu a făcut upgrade la modelul de vârf al acestui an.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button