MORE

iPhone-ul care te face homosexual! In Rusia, cel putin.

După ce Steve Jobs a murit în 2011, o companie rusă numită West European Financial Union (sau ZEFS în limba rusă), a ridicat la un colegiu Sankt-Petersburg o statuie în formă de iPhone, un omagiu care facea cunoscuta vizitatorilor viața lui Jobs.

Un tribut inofensiv, nu? Acesta a fost demontat recent din două motive: in primul rând ZEFS considera acest act o modalitate de a condamna compania pentru că si-ar fi spionat utilizatorii din întreaga lume și „informat serviciile de securitate SUA”. Cel de al doilea motiv, este undeva plasat între „uluitor” și „ofensator”. În conformitate cu o lege controversată menită să reducă „propaganda” gay, ZEFS dat jos statuia ca „să respecte legea rusa de protejare a copiilor de informații care promoveaza negarea valorilor familiale tradiționale.” WTF?!

Oamenii erau îngrijorați că omagiul ar putea fi gresit interpretat, ca nefiind adresat unui fost CEO Apple, care a murit, ci celui actual, care a avut curajul de a-si afirma public de curand orientarea sexuala – si… asta ar putea „eroda” structura familială ruseasca!!! WTF?!

Oh, da! Cineva trebuia sa se gandeasca la copii! Ah, da, guvernul rus a facut asta deja, și de aceea compania zeloasa a încercat să limiteze „propaganda in favoarea homosexualitatii și a altor perversiuni sexuale” la care minorii ar putea avea acces. Mai ales ca locul de amplasare a statuii era nefericit, fiind in apropierea unei scoli, iar asta a stârnit temeri că statuia ar putea conduce tinerii cu un viitor stralucit pe o cale „pacatoasa”, pentru că, aparent, daca privesti o statuie care reprezinta un… iPhone ti se dau peste cap toate „simtirile” si preferintele sexuale. Aplauze pentru… absurd!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button