Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

iPhone-ul care te face homosexual! In Rusia, cel putin.

/
/
/
/
image
img

După ce Steve Jobs a murit în 2011, o companie rusă numită West European Financial Union (sau ZEFS în limba rusă), a ridicat la un colegiu Sankt-Petersburg o statuie în formă de iPhone, un omagiu care facea cunoscuta vizitatorilor viața lui Jobs.

Un tribut inofensiv, nu? Acesta a fost demontat recent din două motive: in primul rând ZEFS considera acest act o modalitate de a condamna compania pentru că si-ar fi spionat utilizatorii din întreaga lume și „informat serviciile de securitate SUA”. Cel de al doilea motiv, este undeva plasat între „uluitor” și „ofensator”. În conformitate cu o lege controversată menită să reducă „propaganda” gay, ZEFS dat jos statuia ca „să respecte legea rusa de protejare a copiilor de informații care promoveaza negarea valorilor familiale tradiționale.” WTF?!

Oamenii erau îngrijorați că omagiul ar putea fi gresit interpretat, ca nefiind adresat unui fost CEO Apple, care a murit, ci celui actual, care a avut curajul de a-si afirma public de curand orientarea sexuala – si… asta ar putea „eroda” structura familială ruseasca!!! WTF?!

Oh, da! Cineva trebuia sa se gandeasca la copii! Ah, da, guvernul rus a facut asta deja, și de aceea compania zeloasa a încercat să limiteze „propaganda in favoarea homosexualitatii și a altor perversiuni sexuale” la care minorii ar putea avea acces. Mai ales ca locul de amplasare a statuii era nefericit, fiind in apropierea unei scoli, iar asta a stârnit temeri că statuia ar putea conduce tinerii cu un viitor stralucit pe o cale „pacatoasa”, pentru că, aparent, daca privesti o statuie care reprezinta un… iPhone ti se dau peste cap toate „simtirile” si preferintele sexuale. Aplauze pentru… absurd!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar