Telefoane

Noul iPhone aniversar ar putea întârzia

Anul acesta ar trebui să fie lansate trei modele de iPhone. Două dintre ele vor fi cele clasice, anuale, iPhone 7S și iPhone 7S Plus, iar al treilea ar trebui să fie unul aniversar, un iPhone 8 menit să ofere publicului o mostră din ceea ce Apple are de gând pentru viitorul seriei.

Modelul cel din urmă se pare că nu va sosi tocmai la timp cu celelalte. Au început să circule zvonuri prin industrie conform cărora acest iPhone 8 va fi întârziat chiar și două luni de zile deoarece una din componentele sale nu funcționează așa cum trebuie.

Care este acea componentă? Detectarea 3D. Telefonul este echipat cu suficiente camere și senzori cât să fie în stare să distingă mai bine formele lucrurilor cărora li se fac poze. Asta este valabil atât pentru ansamblul de camere principal, cât și cel secundar. Această funcționalitate ar urma să fie folosită pentru a lua selfie-uri 3D și pentru aplicații, desigur, asta dacă va funcționa așa cum trebuie.

În cazul în care problemele sunt rezolvate în timpul necesar, iPhone 8 ar trebui să sosească pe piață prin luna noiembrie, anul acesta. Telefonul va fi construit din metal, va avea un ecran de 5.8 inch OLED și va fi foarte scump.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button