Telefoane

iPhone-ul aniversar ar avea o bară de funcții

Știți cum ultimul MacBook Pro avea o bară dedicată cu un ecran tactil pe care puteau fi afișate tot soiul de funcții care se schimbă în funcție de aplicație? Eh, unul din următoarele iPhone-uri ar putea avea o idee similară.

Conform zvonurilor care zburdă neverificate prin industrie, iPhone-ul de 5.8 inch, cel cu ecran OLED care ar trebui să fie făcut din oțel inoxidabil, nu va avea tocmai un ecran complet de această dimensiune. Ecranul său efectiv utilizabil ar fi doar de 5.15 inch, restul fiind ocupat de o regiune în care se află un panou cu butoane virtuale. Ecranul în sine ar merge de la un colț la altul telefonului, așa că telefonul nu va fi cu mult mai mare ca un iPhone normal, pur și simplu marginile vor fi extrem de mici.

Zvonurile sugerează și că telefonul fie va folosi un nou mod de verificare biometrică a identității utilizatorului, fie va include o funcție de citire a amprentei direct prin ecran, ceva pentru care Apple are deja brevet.

Ce se mai știe despre acest telefon ar mai fi că prețul său se așteaptă să fie foarte mare… nu că a fi foarte scump ar fi o noutate pentru iPhone, telefoanele la liber deja apropiindu-se de 1000 de euro, iar Apple lansând lucruri precum un ceas de 10 mii de dolari în trecut.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button