Știri ITTECHTelefoane

iPhone SE, iPhone 6s și iPhone X au ieșit din producție

Odată cu lansarea iPhone XS și iPhone XR, Apple a oprit vânzarea lui iPhone SE și iPhone 6s. Ambele serii nu mai sunt disponibile pentru a fi achiziționate direct. iPhone X nu mai este nici el disponibil prin intermediul Apple, iar iPhone XS îi ocupă locul în gama de produse.

Apple spune că aceste modele sunt disponibile la vânzătorii autorizați, fără garanții privind durata producției.

Pentru a compensa faptul că SE nu se mai produce, Apple a schimbat prețurile pe modelele iPhone mai vechi. iPhone SE costă acum 349 dolari (dacă și pe unde îl mai găsiți). iPhone 7 începe acum de la 449 dolari, deci nu la fel de ieftin ca iPhone SE, dar destul de apropiat ca preț.

Firește, Apple dorește să promoveze cele mai recente telefoane de top. Cu toate acestea, trio-ul vine cu prețuri greu de digerat. XR-ul mai ieftin pornește de la 749 dolari. XS-ul are același punct de preț ca iPhone X la lansare (1.000 de dolari). iPhone XS Max costă cu 100 dolari mai mult (1.100 dolari).

Aceste modificări în gamă au fost indicate încă de înainte de conferința de aseară, datorită faptului că Apple a actualizat sitemap-ul prematur.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button