Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

iPhone SE inlocuieste iPhone 5se

/
/
/

In curand Apple va anunta un nou model de iPhone. Bine, va anunta mai multe modele de iPhone, dar unul dintre ele va fi ceva mai economic, iar acum pare de parca s-ar fi scurs pe internet o poza a cutiei sale, care dezvaluie cateva lucruri interesante.

iphone SE

Primul detaliu important este numele sau. Acest iPhone nu va mai avea o cifra in titlu, ci se va numi doar iPhone SE. Telefonul din varianta pentru care a fost facuta cutia era echipat cu 16GB de spatiu de stocare, iar conform zvonurilor anterioare, ar putea ajunge pana la 64GB.

Se stie ca telefonul va avea un ecran de 4 inch si exista posibilitatea ca se va folosi de 1GB de memorie RAM. Procesorul lui iPhone SE ar trebui sa fie tot un Apple A9,

Desigur, dupa cum specifica si GSM Arena, o cutie falsa este usor de facut. Conferinta Apple va fi luni, iar pe langa iPhone SE probabil vor fi anuntatae noua tableta iPad Pro minuscula si o varietate de alte lucruri.

[GSM Arena]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar