Știri ITTECHTelefoane

Data de lansare a lui iPhone SE 3 a fost dezvăluită din greșeală

Despre iPhone SE 3 am mai vorbit și acum câteva zile, când vă spuneam că zvonurile indică un eveniment de lansare găzduit de Apple pe 8 Martie 2022. Între timp, evenimentul a fost confirmat de producătorul american, iar data de lansare a noului telefon de buget a fost dezvăluită din greșeală de Belkin, un producător de accesorii.

Pentru o perioadă scurtă, pe Amazon Japonia a fost disponibilă o folie de protecție pentru noul iPhone SE 3. Aceasta era vândută de Belkin și listarea ne-a dezvăluit două lucruri. Primul este designul, care este identic cu cel de SE 2 și nu aduce nimic nou, iar a doua chestie dezvăluită este data de lansare: 10 Martie 2022. Adică la 48 de ore după evenimentul de prezentare.

Apple iPhone SE 3

Cât despre noutățile aduse de noul telefon? Va primi upgrade la A15 Bionic și va avea conectivitate 5G, ceea ce va face din iPhone 3 SE cel mai puternic telefon de buget. Acum rămâne să vedem și prețul, care se zvonește că ar scădea până la 300$. Ne mai despart câteva zile de evenimentul Apple, când vom afla mai multe detalii.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button