Tech&ITTECHTelefoane

Data de lansare a lui iPhone SE 3 a fost dezvăluită din greșeală

Despre iPhone SE 3 am mai vorbit și acum câteva zile, când vă spuneam că zvonurile indică un eveniment de lansare găzduit de Apple pe 8 Martie 2022. Între timp, evenimentul a fost confirmat de producătorul american, iar data de lansare a noului telefon de buget a fost dezvăluită din greșeală de Belkin, un producător de accesorii.

Pentru o perioadă scurtă, pe Amazon Japonia a fost disponibilă o folie de protecție pentru noul iPhone SE 3. Aceasta era vândută de Belkin și listarea ne-a dezvăluit două lucruri. Primul este designul, care este identic cu cel de SE 2 și nu aduce nimic nou, iar a doua chestie dezvăluită este data de lansare: 10 Martie 2022. Adică la 48 de ore după evenimentul de prezentare.

Apple iPhone SE 3

Cât despre noutățile aduse de noul telefon? Va primi upgrade la A15 Bionic și va avea conectivitate 5G, ceea ce va face din iPhone 3 SE cel mai puternic telefon de buget. Acum rămâne să vedem și prețul, care se zvonește că ar scădea până la 300$. Ne mai despart câteva zile de evenimentul Apple, când vom afla mai multe detalii.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button