TelefoaneTECHTech&IT

iPhone SE 3 ar putea costa doar 300 de dolari

Umblă vorba prin târg că Apple urmează să găzduiască pe 8 Martie 2022 un eveniment special în care vom face cunoștință cu noul iPhone SE 3. Dar cea mai tare vorbă pe care am auzit-o, este cea care spune că prețul noului smartphone accesibil de la Apple ar putea scădea până la 300$, ceea ce ar putea fi un adevărat game-changer pentru companie, dar și pentru piața de smartphone-uri.

Părerile sunt împărțite, întrucât doi autori ai unui raport realizat de Investor’s Daily Business vorbesc despre prețul noului telefon. John Donovan, din partea Loop Capital Markets, susține că iPhone SE 3 ar avea un preț de pornire de 300$. În același raport, Daniel Ives de la Wedbush Securities susține că prețul va rămâne la 399$, la fel ca și în cazul modelului precedent, însă nu exclude o reducere: „Apple trebuie să aibă grijă să nu-și dezechilibreze oferta în mijlocul celui mai mare val de upgrade-uri de iPhone, din 2015 încoace.

Ce îmbunătățiri am putea să vedem la noul iPhone SE 3?

Cele mai mari upgrade-uri pe care le-am putea vedea introduse odată cu lansarea lui iPhone SE 3 sunt procesorul A15 Bionic de pe iPhone 13 și conectivitatea 5G. Asta l-ar face cu siguranță cel mai rapid telefon accesibil și l-ar pune într-o poziție foarte avantajoasă în comparație cu terminalele Android din aceeași categorie de preț.

Pe partea de design, schimbările întârzie să apară și este aproape bătut în cuie faptul că iPhone SE 3 va folosi același șasiu ca și a doua generație. Asta înseamnă același ecran de 4.7″ cu margini groase și butonul TouchID de sub el. Dar pentru un telefon la banii ăștia, designul este mult peste cel oferit de producătorii chinezi.

Nici zona de camere nu cred că va primi un upgrade, astfel îmbunătățirile vor fi posibile cu ajutorul procesorului A15 Bionic care oferă post-procesare ceva mai bună. Dar la un preț de 399$, poate chiar 300$, Apple trebuie să facă câteva sacrificii. Rămâne de văzut dacă evenimentul din primăvară chiar va avea loc pe data de 8 Martie 2022 și dacă în cadrul acestuia vom face cunoștință cu noua generație de iPhone de buget.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button