TelefoaneRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

iPhone SE 3 va împrumuta aspectul lui iPhone XR

iPhone SE a fost un experiment de succes pentru Apple, care a reușit să atace o piață nouă și să câștige o masă nouă de fani în proces. Aceste telefoane sunt speciale datorită hardware-ului puternic, înghesuit în carcase inspirate de modele mai vechi ale producătorului, care mai apoi sunt vândute la preț de smartphone mid-range.

iPhone SE 3 2022 Zvonuri DesignAcum că am intrat în era conexiunii 5G și aproape orice telefon oferă această tehnologie, era și normal ca Apple să vrea să țină pasul. Așa că zvonurile referitoare la iPhone SE 3 cu conectivitate 5G au început să tot apară și in acest punct, deja este clar ca lumina zilei că cea de-a treia generație de telefoane accesibile de la Apple este pe drum. Însă cum vor arăta?

Răspunsul la această întrebare vine din partea TenTechReview și @xleaks7 care ne-au oferit chiar mai mult decât niște randari. iPhone SE 3 va măsura 138.4 x 67.3 x 7.3mm și va avea o diagonală de 5.69″. Adică va fi ceva mai mare decât iPhone 8, modelul pe care Apple l-a folosit ca inspirație pentru generația actuală de SE. În plus, va avea un breton, dar nu se știe sigur dacă sub acesta va fi ascuns și un ansamblu FaceID.

În acest fel noul telefon va împrumuta mai de grabă aspectul unui iPhone XR, dar cu puterea oferită de cel mai nou procesor A15 Bionic. Adică același pe care-l găsim și sub carcasa lui iPhone 13. În acest punct v-aș ruga însă să nu luați de bun tot ce auziți, întrucât informațiile sunt la stadiul de zvonuri, însă știm cu toții cum funcționează internetul. La finalul zilei, mișcarea asta pare logică pentru Apple și indiferent de cum va arăta iPhone SE 3, cu siguranță va fi lansat anul acesta.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button