MORE

iPhone-ul urmator ar putea folosi procesoare Samsung!

iPhone-ul urmator de la Apple ar putea folosi (din nou 🙂 procesoare Samsung! Zvonurile recente sugerează că Samsung ar putea avea o implicare serioasă în următorul iPhone, nu doar in ceea ce priveste ecranul acestuia. Procesorul A9 din iPhone 6S, dispozitiv ce va fi lansat foarte probabil la toamnă, va fi produs de către Samsung, dacă vocile de pe internet sunt credibile.

Apple Samsung A9

Nu este tocmai prima dată când telefoanele Apple au procesoare produse de Samsung: in trecut cele doua companii au mai colaborat pe acest subiect, asta până cand Apple a decis să puna pe picioare un parteneriat cu TSMC pentru generația anterioară.

iPhone TSMC A8

Samsung a facut o treaba excelenta cu modelele Galaxy S6 si S6 Edge, a caror putere de procesare a facut impresie. L-am supus si noi la teste variate in diverse benchmarkuri (gasiti rezultatele aici) si a depasit cu mult asteptarile noastre, si odata cu ele si celelalte telefoane de top pe care le-am mai testat la Zon@. Iar decizia Samsung de a-si produce propriile procesoare s-a dovedit una buna. Au renuntat la serviciile Qualcomm, adica la procesorul Snapdragon 810, care echipeaza majoritatea terminalelor high-end. Decizia pare sa fi fost corecta, existand deja pe net plangeri cum ca, de exemplu, HTC One M9 care este echipat cu acest procesor s-ar cam incinge. Nu l-am testat dar va vom confirma (sau infirma curand). Asadar, era intrucatva previzibil ca Apple sa-si doreasca ce-i mai bun pentru iPhone-ul urmator… Adica un procesor Samsung!

Am completa spunand pe romaneste ca „interesul poarta fesul” si ca tindem sa dam crezare acestor zvonuri. Se pare ca parteneriatul dintre Apple si TSMC nu a dat rezultatele dorite, sau cel putin nu la nivelul asteptarilor Apple. De aceea credem ca producatorul american ar putea trece peste nesfarsitele animozitati (adesea aduse pana in justitie) dintre ei si rivalii lor coreeni, nu de alta, pentru binele iPhone-ului urmator!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button