Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

iPhone, iPad și semenii lor vor atinge cota de 1 bilion de dolari generați pentru Apple

/
/
/

Anul acesta se vor aniversa 10 ani de când a fost lansat primul model de iPhone, și tot anul acesta se va atinge o nouă cotă, una care pare destul de greu că va fi întrecută de ceva prea curând.

Conform estimațiilor curente, în 2017 produsele Apple care rulează iOS, ceea ce include iPhone, iPad, iPod Touch și Apple Watch, vor atinge cota de 1 bilion de dolari în vânzări. La sfârșitul anului trecut, aceste produse se aflau doar la cota de 980 de miliarde de dolari în vânzări generate pentru Apple pe parcursul ultimului deceniu.

Cum de a fost în stare Apple de o asemenea reușită? Ar putea fi ceva legat de prețul destul de ridicat, după standardele generale, al dispozitivelor sale, care mereu țintesc segmentul high-end. Un segment care pare să aibă un public mai mare decât pare la prima vedere, în special când în vorbim de produse care au în spatele lor un brand foarte popular.

Mai merită menționat că Apple nu a strâns bani doar din vânzarea directă de telefoane/tablete, ci și din magazinul de aplicații, de unde se estimează că acumulează aproximativ 20 de miliarde de dolari pe an. Iar dacă la asta mai adăugăm piața de PC-uri, se poate vedea cum Apple a devenit în doar un deceniu a noua cea mai mare companie din lume, în ceea ce privește venitul generat.

[Asymco]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

13 Comments

  1. Esti constient ca 1 billion = 1 miliard? poate o sa atinga cota de 1 trillion daca deja au ajuns la 980 billions

  2. Eu dupa ce mi-am cumparat primul telefon de la apple pot sa spun ca nu o sa mai cumpar altceva in afara de iPhone… ever! Toate telefoanele cu android cu toate ca au fost cele mai high end au avut o problema… Este adevarat ca platesti mai mult pentru produsele apple dar la telefoane merita. (Eu eram cel mai mare iPhone hater)

    • Razvan Constantinescu Deci…. S5 se restarta aiurea si nu mergea camera tot timpul, S6 Edge plus– Nu se mai incarca, S7 Edge— Nu se mai incarca si s-a stricat vibratia. Am avut cea mai mare grija de ele deoarece stiu cati bani au costat si nu imi sta in fire sa imi bat joc de technologie in general… De jucat ma joc uneori un singur joc iar ca aplicatii aveam max 7 ( Facebook twitter MyFitnessPal etc) Poate ca am avut eu ghinion dar e prea de tot… sa nu mai spun si de acel Lag specific samsung care apare cam dupa 3 luni si nu dispare nici daca dai factory reset… Mentionez ca Pe S6 si S7 am dezactivat fast charging ul deoarece am citit niste articole care spuneau ca pot cauza probleme+ ca se incingeau ca naiba. 🙁

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar