TelefoaneTECHTech&IT

Una dintre cele mai prost implementate funcții ale iOS 16 va primi îmbunătățiri

Dacă ești posesor de iPhone și ți-ai instalat recent lansatul iOS 16, cu siguranță te-ai bucurat deja de sumedenia de funcții pe care cea mai nouă versiune a sistemului de operare le aduce. În timp ce majoritatea acestora au fost apreciate de utilizatori, una dintre ele a fost atât de criticată încât Apple, într-o mișcare neobișnuită, a ascultat de doleanțele oamenilor și a decis să o îmbunătățească.

Este vorba despre noul indicator al bateriei poziționat în colțul din dreapta sus al ecranului. În afară de faptul că nu toate dispozitivele cu notch au primit această funcție, o altă problemă raportată de utilizatori este modul în care indicatorul funcționează. Dacă ai telefonul încărcat complet, bateria va apărea plină, cu cifra 100 scrisă în mijloc. Problema vine când, inevitabil, nivelul bateriei scade. Atunci, pictograma se va păstra plină și doar cifra se va schimba, în loc să scadă gradual și nivelul de încărcare arătat în imagine. Astfel, dacă telefonului este la, să zicem, 60% baterie, doar cifra din mijloc va indica asta, iar imaginea bateriei în sine va rămâne plină. Problema este că, de cele mai multe ori, gradul de încărcare este greu de citit dintr-o singură privire rapidă, fapt care a dus la probleme și plângeri în rândul utilizatorilor.

Toate astea se vor schimba odată cu iOS 16.1, moment în care și modelele XR, 11, 12 mini și 13 mini vor avea această funcție. Mai mult, cei de la Apple au ascultat de feedback-ul venit de la consumatori în legătură cu înfățișarea pictogramei de baterie și o vor schimba, astfel încât nivelul de încărcare să fie afișat corespunzător.

iphone ios battery indicator

Se pare că nu vom mai avea mult de așteptat până când ambele îmbunătățiri vor ajunge pe dispozitivele noastre. O versiune beta a iOS 16.1 este deja disponibilă, iar specialiștii spun că ar trebui să vedem noua actualizare nu mai târziu de finalul lunii acesteia.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button