Știri ITRSS PaginaDeMediaTECHTelefoane

iPhone for Life iti va asigura o sursa interminabila de telefoane Apple

Ne mai despart doar cateva zile de lansarea lui iPhone 12 in cadrul evenimentului „Hi, speed”. Alaturi de acesta vom vedea cu siguranta si alte produse, precum castile AirPods Studio sau accesoriile AirTags. Dar de cateva zile se tot vorbeste si despre noua marca inregistrata a companiei: iPhone for Life. Acesta ar urma sa fie un program de upgrade al telefonului curent, pentru a fi mereu in pas cu noile lansari.

Noua marca inregistrata a fost descoperita de Patently Apple si se pare ca a fost completata in Hong Kong. Fraza a fost folosita de retaileri si de parteneri 3rd party drept o alternativa pentru programul de upgrade al telefonului. Cat despre Apple, acestia nu au folosit niciodata fraza „iPhone for Life” in vreo prezentare oficiala, astfel inregistrarea sa poate fi interesanta.

Cererea prin care „iPhone for Life” a devenit marca inregistrata a fost depusa in Hong Kong in luna Septembrie. Nu este clar insa ce urmeaza sa faca Apple cu noua proprietate. Cea mai logica miscare pare insa sa treaca print-un proces de rebranding al programului de upgrade. In acest fel, ar avea un nume catchy pe care sa-l foloseasca la nivel global.

Probabil campaniile precedente care au folosit fraza „iPhone for Life” au avut succes, astfel Apple vrea sa isi redenumeasca propriul sistem de upgrade. Pana la urma, suna bine si numarul de utilizatori care fac aceasta schimbare anuala este destul de mare cat sa reprezinte o piata importanta. Cati dintre voi va schimbati anual iPhone-ul?

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button