RSS PaginaDeMediaTech&ITTelefoane

iPhone 9 ar putea fi lansat saptamana aceasta

Se vorbeste de ceva timp despre iPhone SE 2 sau 9; depinde cum preferati sa-l strigati. El va raspunde la ambele deja. Este vorba despre un nou iPhone cu ecran de 4.7″ si un pret foarte competitiv. Ultimele vorbe care circula pe internet vorbesc despre venirea acestuia si cum asta se poate intampla foarte curand. Cat de curand? Saptamana asta de curand!

Lumea se astepta ca Apple sa lanseze dispozitivul la un eveniment de presa care a avut loc luna asta. Din pacate si din cauza virusului care colcaie prin lume, Apple a intarziat putin, dar se pare ca americanii sunt in sfarsit gata.

Unele magazine au primit carcase third-party pentru un anumit iPhone 2020 de 4.7″ si au primit instructiuni sa nu le puna in vanzare pana pe data de 5 Aprilie 2020. Data care sa intampla sa fie fix la finalul saptamanii asteia. Printre magazinele cu pricina se numara si Best Buy.

iPhone SE 2
Un alt concept care ne arata ceea ce ar putea fi, noul iPhone 9

Ce are atat de special iPhone 9?

Se zvoneste ca iPhone 9 (sa ii zicem asa momentan) va imprumuta designul de pe generatia 8, dar hardware-ul este acelasi de pe iPhone 11 si iPhone 11 Pro. Desigur, nu va avea chiar toate functiile acestora, insa va fi un dispozitiv foarte interesant in categoria sa de pret. Camere mai bune, mai multa memorie RAM decat iPhone 8 si cea mai noua versiune de iOS 13.4. Se susoteste si despre un model Plus care ar fi ceva mai mare, gen 8 Plus, dar nu cred ca il vom vedea anul asta.

Noul iPhone 9 de la Apple va fi modelul cel mai prietenos cu portofelele clientilor, pretul la care ne asteptam sa-l vedem fiind de 399$. Asta l-ar plasa foarte bine pe piata, intre modele mid-range de la producatori precum Samsung. De asemenea, va pica si intre multe dispozitive Made in China. Nu cred ca trebuie sa ghicesc ce model va prefera publicul. Oricum, ne mai desparte putin de asa-zisa lansare si deja incep sa ma entuziasmez. Pe asta am zis ca-l vreau!

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button