Telefoane

iPhone 8: tot ce stim pana in acest moment!

Noul telefon de la Apple urmeaza sa fi lansat in Septembrie. Acestea sunt toate detaliile pe care le-am putut afla si aduna despre iPhone 8.

La aniversarea de 10 ani de la lansarea primului Iphone, Apple planuieste sa anunte un al treilea model, acesta fiind „Iphone 8”. Numele Iphone-ului nu a fost confirmat inca, dar tindem sa credem ca Apple nu se va abate de la denumirea numerica a modelelor.

Telefonul va veni cu un design complet nou si mai modern, adica ecranul nu va mai avea aceleasi rame groase sus si jos, in schimb diferitele prototipuri si modele sugereaza doar o rama modesta in partea de sus a ecranului, unde o sa se afle camera frontala si speaker-ul. Deoarece telefonul nu o sa mai aiba nicio rama in partea de jos, putem presupune ca cei de la Apple doresc sa renunte la butonul fizic „Home”, buton care era folosit si pentru deblocarea telefonului cu amprenta. In schimb, ne puteam astepta la autentificare prin recunoastere faciala folosind camera frontala, tehnologie pe care Apple a sugerat-o in mai multe randuri ca un nou sistem de securitate.

De asemenea, cei de la Apple, au renuntat la display-urile LCD in favoarea celor OLED, dimensiunea acestui model fiind de 5.8″. Acest tip de display va prelungi durata bateriei si va imbunatati calitatea considerabil, oferind un contrast mai bun si culori mai vii. De asemenea, sticla va fi curbata pe margini.

 

Corpul noului model va fi in mare parte din sticla, cu un cadru din otel inoxidabil. Se zvoneste si ca ar fi rezistent la scufundari de pana la 1.5 metri in apa, avand ratingul IP68. Acelasi rating care a mai fost atins doar de Samsung Galaxy S7. Butoanele de volum se vor afla pe partea stanga, iar pe partea dreapta veti avea butonul de pornire impreuna cu slot-ul pentru sim. Mai multe caracteristici pe care le-am gasit si ar fi posibil sa apara, sunt noul sistem de incarcare wireless, un chip mai rapid si mai eficient de 10 nanometri A11 si un model de camera dual-lens.

Pretul acestui model ar putea ajunge pana la 1000$ si se pare ca va fi oferit in doar 3 culori: auriu, argintiu si negru. Deoarece acest model va fi lansat impreuna cu Iphone 7S si Iphone 7S Plus, ne puteam astepta la o cantitate limitata pana in 2018.

Desigur, toatea informatiile prezente in acest articol sunt doar simple zvonuri si urmeaza sa vedem cu ce ne va surprinde Apple in Septembrie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button