MORE

iPhone 7 va fi rezistent la apă

Atât de îndepărtate par vremurile în care internetul a reușit să convingă un număr relevant de posesori de iPhone că un update la iOS 7 poate face telefonul impermeabil. Anul viitor nu mai e de glumă, pentru că Apple asta are de gând să facă.

Nu să creeze un update de iOS care, prin magie, să facă telefonul impermeabil, ci să facă unul rezistent la apă. Conform celor mai noi zvonuri, iPhone 7 va avea o carcasă construită cu două lucruri în minte: rezistență și impermeabilitate.

Carcasa de metal va oferi o rezistență mai mare, comparativ cu modelele anterioare, ceea ce va însemna că se va îndoi mai greu. Astfel, ar putea deveni mai lung, în cazul în care Apple decide să repete istoria, sau va fi doar mai robust.

Mai important, iPhone 7 poate fi utilizat chiar dacă a fost scufundat complet în apă. Poate nu tocmai atât timp cât este în apă, porturile vor trebui uscate pentru a preveni probleme electrice, dar tot poate supraviețui procesului.

Zvonul nu a specificat cum a reușit să facă Apple noul iPhone impermeabil, sau dacă asta va însemna că devine mult mai greu de desfăcut și reparat.

Era precizat că procesul de producție al telefonului este mai dificil, comparativ cu un iPhone normal, și ca urmare această variantă a lui iPhone 7 va fi produsă inițial într-un volum mic.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button