MORE

iPhone 7 va fi anunțat astăzi. Iată ce detalii se cunosc până acum

Noua generație de telefoane iPhone va fi anunțată de către compania Apple în această seară. iPhone 7 va aduce un număr mare de schimbări față de iterațiile precedente, câteva dintre ele chiar schimbând ecosistemul.

iPhone 7 va veni iarăși în două variante, una standard și una Plus. Cea Plus, pe lângă faptul că va avea un ecran mai mare, va dispune de două camere principale de 12 megapixeli. Indiferent de variantă, camera va fi capabilă să înregistreze vide în 4K la 60 de cadre pe secundă, va avea performanță mai bună în lumină scăzută și este acompaniată cu de un LED de iluminare cu 4 tonuri.

Telefoanele vor fi construite pe baza unui chipset A10 care poate atinge frecvențe de 2.4-2.45GHz, 2GB RAM pentru iPhone 7 și 3GB RAM pentru iPhone 7 Plus și spațiu de stocare de 32GB, 128GB și 256GB.

O schimbare drastică implementată în iPhone 7 va fi eliminarea portului pentru jack-ul audio de 3.5mm. Căștile vor fi acum conectate direct la portul Lightning, dar va exista și un adaptor pentru cei care preferă să nu renunțe la căștile actuale. Telefonul ar trebui să includă și un difuzor secundar.

iPhone 7 ar trebui să aibă certificare IPX7 de rezistență la factori de mediu, ceea ce înseamnă că nu va avea probleme cu acumularea de praf în interior și că poate fi scufundat sub apă la 1 metru pentru 30 de minute. Antena va fi repoziționată în capătul telefonului, nu va mai fi sub cameră.

Telefonul va dispune de un nou tip de buton de Home, care în loc să fie fizic este un senzor cu feedback haptic, 3D touch este îmbunătățit pentru a oferi un răspuns mai pronunțat, iar ecranul va avea o funcție de True Tone ca la iPad Pro.

Detalii mai multe și informații despre preț vor fi disponibile mai spre seară.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close