MORE

iPhone 7 Plus hâsâie fără motiv

Noul iPhone 7 Plus a început să își sperie puțin proprietarii, deoarece unele exemplare par să emită un zgomot neobișnuit în timpul utilizării.

Telefoanele vor produce un zgomot hâsâit, aproape de parcă ar evacua aer sau ar avea un ventilator foarte mic și supărat pe undeva. Puteți auzi mai jos zgomotul cu pricina:

Sunetul nu este produs de difuzoare și spre fericirea celor terorizați de Galaxy Note 7, nu pare a fi nici de la baterie. Zgomotul ar veni de la plăcuța pe care se află chipset-ul, posibil fiind vorba de clasicul „coil whine”, întâlnit la un număr mare de electronice, de la surse la plăci video și chiar monitoare.

Nu prea se întâmplă la telefoane mobile, iar Apple nu prea este de părere că așa ceva ar trebui să se întâmple la iPhone 7 Plus. Cei care au raportat această problemă au fost rugați să returneze telefonul pentru a fi înlocuit.

Dacă vreți speculații despre motivul pentru care iPhone 7 Plus produce acest zgomot, am câteva care nu au legătură cu realitatea:

  • este plin de șerpi
  • telefonul încearcă să fie mai popular prin imitarea unui Galaxy Note 7 în secunda înainte de explozie
  • așa se dezumflă prețul după ce l-ai cumpărat
  • este un mesaj subliminal care spune proprietarului că a cumpărat ce trebuie
  • este pus acolo să te convingă să folosești căștile de 160 de dolari pentru a nu-l mai auzi
  • este disprețul spiritului lui Steve Jobs pentru decizia companiei de-a face toaster-frigidere
  • este un semnal pentru zeta-retulienii din centrul pământului, telefonul nefiind menit pentru oameni

[The Next Web]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

22 Comments

  1. Am auzit ca samsung serveste o cada cu gheata la fiecare smartphone…treaba e ca daca se topeste mergi la apple ca de la ei o cumpara samsung si cu asta basta…:))

  2. Soldatii Americani sunt bucurosi au primit noi bombe ,,Note 7″, samsung promite odata cu galaxy s8 si o noua amorsare a bombei prin ,,iris scanner,, care evident e copiat dupa modele lumia(asta stie sa faca samsung mai bine),dar care e implementat foarte prost.Barack Obama spunea in urma cu un an:”daca samsung va scoate procesoare cu un boost de pana la 3.0 ghz,atunci cu siguranta Armata Anericana va fi mandra sa foloseasca accest explozibil in lupta cu talibanii,,,in timp ce premierul francez spunea:,,no se pas possible,e cum se poate asa ceva? ultimul meu smartphone s3 tinea bateria cat sa ajung la wc,,….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button