Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

iPhone 7 nu va avea doua camere

/
/
/

Doar ce s-a ivit vestea ca Samsung va adopta doua camere principale pentru Galaxy S8, iar acum vine una noua care sugereaza ca directa sa competitie, Apple, a renuntat pentru moment la aceasta idee.

Conform unor angajati ai Foxconn, ideea de a realiza un iPhone care foloseste doua camere principale, localizate pe spatele telefonului, a fost abandonata. Motivul pare sa fie ca tehnologie nu este inca suficient de matura, asa ca ar trebui sa ne asteptam ca noul iPhone 7, care va fi anuntat in aceasta toamna, sa utilizeze o singura camera, ca predecesorii sai.

Totusi, asta nu inseamna ca Apple a renuntat complet la idee. Atunci cand se va face mai mult progres pe acest segment, si cand competitia va adopta la scara larga acest gen de camere, iPhone probabil se va alatura restului turmei.

Alte zvonuri ivite recent mai sugereaza ca iPhone 7 nu va schimba nici modul in care reda sunetul, fiind pastrat jack-ul audio cel putin pentru inca o generatie.

[Peta Pixel si Engadget]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar