Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

iPhone 7 nu are lentilă de safir, contrar la ceea ce spune Apple

/
/
/

Noul telefon iPhone 7 este destul de robust, ducând lipsă de micile defecte ale unui anume predecesor care tindea să se îndoaie permanent. Există totuși o mică problemă, Apple a mințit când a spus că a folosit o lentilă de safir pentru a proteja camera.

Conform unui test efectuat de youtuber-ul JerryRigEverything, această lentilă nu este făcută din cristal de safir, neavând duritatea în mod normal asociată cu acest material. Este o lentilă rezistentă la zgârieturi, dar în nici un caz făcută din safir.

Apple vinde ambele modele de iPhone 7 destul de clar cu promisiunea că au lentile de acest tip, ceva ce s-ar putea să le dea probleme de ordin juridic atunci când încep să apară clienți supărați din diverse motive.

Dar în rest, telefonul este destul de rezistent, având un ecran capabil să reziste până și la flacăra unei brichete pentru câteva secunde fără să prezinte daune permanente.

Merită totuși menționat că nu ar fi o idee bună să îl îndoiți. Deși nu se va rupe cu ușurință, adezivul care ține sticla pe ecran se va dezlipi, iar astfel va scădea simțitor rezistența sa la lichide.

[GSM Arena]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

17 Comments

  1. ce conteaza ca n-are? doar e Apple, oamenii dau oricum banii pe el, cat o fi el de scump….chiar daca e un gunoi, e cea mai minora schimbare dintre generatiile de iPhone 6/7 😐

  2. din ce-am vazut la cei de la Techquickie, sticla de safir e de cel putin de vre-o 10 ori mai scumpa dar se sparge mult mai repede. (singurul avantaj e acela ca este mai rezistenta la zgarieturi). pai ce, vreti sa piarda apple din marja aia enorma de profit per telefon? neah, nu sunt ei asa de fraieri. din pix poti sa faci un cartof sa fie castravete, sau in cazul de fata iphone x :)) dar stiti ce ma amuza maxim? ca mereu si mereu vor fii si se vor gasii destui cei care vor lua tepe si vor fii tepuiti, ptr. ca (dc cacat) nu :)) luati ba iphone pe paine cu ketchup, ca sunteti masochisti 😀 fraierilor… rad si curcile de voi =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  3. Am ajuns la concluzia că telefonul asta e pentru piața care nu si-a mai schimbat iPhone-ul de câteva generații, deci nu contează îmbunătățirile fata de generația trecuta, ci fata de telefoanele de la care vin utilizatorii!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar