MORE

iPhone 7 ar putea sa aiba o camera foto cu 6 elemente optice!

Posibilitatea de a fotografia in ziua de astazi cu un telefon a devenit o necesitate foarte importanta multumita avansului tehnologic si a savantilor care se spetesc in laboratoare sa ne hraneasca eterna foame dupa tehnologie, ca deh trebuie sa fim la moda. Astazi un lucru poate sa fie foarte bun si performant, iar la anul il aruncam la gunoi.

De asemenea, se pune un accent din ce in ce mai mare pe comoditate si portabilitate. Sunt din ce in ce mai putine persoane care prefera sa isi cumpere un DSLR, un bridge sau mirrorless, acum fiind favorizate telefoanele dotate cu una sau doua camere foto performante. De ce doua? Una pentru selfie-uri si alta pentru restul pozelor.

Ca tot vorbim de poze, anul acesta telefoanele iPhone 6s si iPhone 6s Plus au primit o binemeritata aditie pentru camera lor frontala, astfel incat acum ai posibilitatea sa filmezi si in rezolutie 4K. Calitate ce sa mai! Inainte de lansarea acestor dispozitive se zvonea ca telefoanele celor de la Apple vor avea camere cu 5 elemente optice.

Totusi, nici bine nu s-a lansat aceasta serie de iPhone-uri ca deja s-au „scurs” detalii cu privire la iPhone 7. Mai exact, camera viitorului telefon este posibil sa fie dotata cu 6 elemente optice, ceea ce ne va oferi poze mult mai luminate si in acelasi timp mai clare.

[Apple]

 

Related Articles

Back to top button