Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

iPhone 7 a fost zarit si fotografiat

/
/
/

iPhone 7, cea mai noua creatie a companiei Apple, incepe sa dea tarcoale pe internet, imagini ale rasarind din colturile intunecate ale net-ului.

Prima dintre aceste imagini este de la varianta de baza a telefonului si nu arata mai nimic special, doar acelasi iPhone pe care il stim de ani de zile, cu o camera in colt, dar acum cu antena pozitionata la marginea dispozitivului, nu sub camera.

iphone 7 single camera

Celelalte imagini sunt insa de la ceva ce a fost numit, in mod neoficial, iPhone 7 Pro. Acesta are un design diferit, atat prin faptul ca are doua camere principale, cat si prin prezenta conectorului cu trei pini pe partea dorsala a telefonului.

iphone 7 dual camera front

Deocamdata nu prea are cine sa confirme validitatea acestor imagini. Nu de alta, dar Apple nu este genul de companie care sa recunoasca un leak… decat daca leak-ul se intampla sa fie un telefon pierdut printr-un bar de un inginer, cu luni inainte de anunt. Atunci se lasa cu razii si arestari.

iphone 7 dual camera

Dezvaluirea oficiala a lui iPhone 7, care ar putea sau nu sa aiba doua camere, rezistenta la apa, cu un conector de casti in minus si multe alte surprize, va avea loc in luna septembrie.

[GSM Arena]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar