Telefoane

iPhone 6s va avea o carcasa mai groasa… ca raspuns la scandalul Bendgate!

Bendgate a tinut prima pagina a blogurilor si Youtube-ului la vremea respectivului scandal, acompaniate de site-urile de specialiitate care aveau si ele „o parere” despre incident, unele fiind chiar trecute pe lista neagra de catre Apple! Asta a dus la o intreaga isterie in care diversi temerari din public au tot incercat sa indoaie telefonul, ajungandu-se la situatia aiurea in care au fost indoite pana si telefoane din magazinele Apple. Toate astea dupa cateva Tweet-uri care anuntau ca telefonul se „curbeaza”. Dar Apple tace si face, parcurgand pasii necesari pentru a preveni „fenomenul” pentru urmatorul iPhone, 6s.

In ultima perioada au aparut zvonuri cum ca Apple ar planui sa foloseasca un aluminiu mai rezistent, asemanator cu cel de pe Apple Watch, in viitorul iPhone 6s, iar conform celor de le Business Insider UK urmatorul iPhone 6s si posibil si iPhone 7 ar putea ajunge la o grosime de 7.1 milimetri din cauza noului material. iPhone 6s

Noul telefon, daca afirmatiile sunt reale, se va „ingrasa” cu 0.2 milimetrii, dar daca este sa ne luam dupa schitele telefonului, acesta nu s-a schimbat prea mult, pastrand acelasi design ca si iPhone 6. Ca si in cazul iPhone 6, noile terminalele, conform sursei, vor incepe si de aceasta data de la 16 GB, ceea ceea ce ni se pare cam „oldie”, stocare… de MP3 player.

Articole asemanatoare

Back to top button